Løypeservice SA er eid av Søndre og Nordre Fjellstølen hytteeierforeningen som eier og drifter løypemaskinen som du sikkert har sett.

I tillegg benytter vi scooter med sporsleide for om mulig utvide sesongen tidlig høst/vår når løypemaskinen ikke kan kjøre og for kjøring i enkelte midtuker senere i sesongen.

Mange av oss opplever at sporene fort blir dårlig når det har vært vind etter kjøringen. Da er de gjerne blåst igjen. Det tar innpå 8 timer å kjøre løypenettet vårt med løypemaskinen, og det sier seg selv at det da blir en umulig oppgave å holde nypreppede spor gjennom en vindfull dag eller natt. Under slike forhold kan det være at vi benytter scooter med sporsetter, da dette går raskere og vi kan kjøre oftere.

Skulle du ha gitt beskjed om at du ønsker løypemeldinger på sms tidligere, men opplevd at disse har uteblitt kan det skyldes et uhell med vår database. VI gir deg gjerne meldinger på nytt, men trenger en melding med navn og mobil fra deg. Sende gjerne dette til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og du vil igjen bli registrert for mottak av meldinger.

For Fjellstølen Løypeservice BA

Jon Liverud

Fjellstølen Løypeservice SA står for tilrettelegging av skiløyper og løypepreparering i Fjellstølen området.

Vi preparerer løyper hele vintersesongen for at du og andre skal få gode skiopplevelser i vår flotte fjellverden. Finansieringen av skiløyper er basert på at alle hytteeiere og andre som jevnlig bruker løypene betaler sin støtte for å kunne opprettholde og videreutvikle driften av skiløypene. Det snør som kjent ikke skiløyper!

Vi setter pris på ditt bidrag og håper du solidarisk med andre hytteeiere vil betale ditt bidrag på 1000,- kr til Fjellstølen Løypeservice SA, konto 6185.05.24393.

Takk for at du støtter oss, og god skitur......

For Fjellstølen Løypeservice BA

Jon Liverud

Det å preppe løyper og opprettholde gode spor på fjellet, og hvor store deler av nettet ligger over tregrensen, er en stor utfordring. Dessverre må vi som andre løypelag melde pass når det er mye vind og løypene blåser igjen etter kort tid.